Barion Pixel
Originální dárečky pro každou příležitost

Perfektní nápady na dárky pro milovníky alkoholu

Nevíte, co koupit nejlepšímu kamarádovi na památku? Jaký dárek je ideální pro mladšího či staršího bratra nebo muže v letech? Alkohol je každopádně nejvhodnějším dárkem pro každou příležitost. Ať jde o víkendové utkání vaší partie nebo slavíte narozeniny člena rodiny, je nejlepší to udělat s nápojem v ruce. 

Alko darčeky pre každého - prezentačný obrázok

Dárky s tématikou alkoholu

Při výběru dárku pro člověka, který má vztah k alkoholu, se zamyslete nad tím, co oslavenec preferuje. Když někomu dáváte alko dárek, musí mít obdarovaný pocit, že jste si při jeho výběru dali opravdu záležet. Zjistěte proto předem, jaký alkohol obdarovaný preferuje. Pokud má rád víno, zkuste dárek s tématikou vína, například dárkové balení vín. Pokud je vášnivým pivařem, potěšíte ho originálním kříglem na pivo. A pro krásné chvíle a památné okamžiky zkuste například láhve na alkohol, pijačky nebo placatky z našeho e-shopu, které jsou zárukou potěchy.

Vtipné alkoholové láhve

Každý z nás se někdy ocitl v situaci, kdy nemohl přijít na ten správný nápad, a tedy vhodný dárek k narozeninám nebo svátku pro někoho blízkého. A jako jediná a nejrychlejší varianta dárku se pak jevila dárková láhev s alkoholem. Věnovat dárek v podobě alkoholu určitě není nic špatného, ale snažte se být kreativní a výjimečný moment něčím ozvláštnit. Pokud jste se rozhodli darovat někomu alkohol, tak jedině originálně pojatý. To znamená dárkově zabalený, opatřený vtipnou etiketou nebo třeba oblečený do vtipného trička na láhev. Každý z nás se někdy ocitl v situaci, kdy nemohl přijít na ten správný nápad, a tedy vhodný dárek k narozeninám nebo svátku pro někoho blízkého. A jako jediná a nejrychlejší varianta dárku se pak jevila dárková láhev s alkoholem. Věnovat dárek v podobě alkoholu určitě není nic špatného, ale snažte se být kreativní a výjimečný moment něčím ozvláštnit. Pokud jste se rozhodli darovat někomu alkohol, tak jedině originálně pojatý. To znamená dárkově zabalený, opatřený vtipnou etiketou nebo například oblečený do vtipného trička na láhev. 

A nezapomeňte na jedno pravidlo, které vás ochrání před trapasem – při shánění vhodného alko dárku platí zásada nekupovat nic obyčejného, co má v domácím baru každý.

pastedGraphic_4.png

Společenské hry k pití

Je před vámi víkend, který bydlí ve znamení nejrůznějších párty či oslav narozenin vašich přátel? V tom případě se neobejdete bez alkoholu. Co takhle si zpestřit víkendovou zábavu nějakými zábavnými alkoholovými společenskými hrami? Abyste si mohli tyto hry zahrát, je k tomu zapotřebí minimálně dvou hráčů, což ve vašem případě určitě nebude problém. Pokud vás tedy čeká zábavný večer s přáteli, zpestřete si ho některou z následujících alkoholových her!

Známé alkoholové společenské hry

Populární společenské hry na party jsou v současnosti velmi oblíbené a jejich pravidla v podstatě vycházejí z původních her až na to, že v nich hraje hlavní roli alkohol. Tak například vyhledávanou společenskou alkoholovou hrou je alkoholová ruleta. Je to dokonalá hra pro dospěláky, která se nejlépe hraje ve větším kolektivu. Vzbudí v každém soutěživost a rozproudí večeře. Stačí správně zvolit výběr pití a roztočit ruletu. První hráč roztočí ruletu a vhodí kuličku. Potom musí vypít panáka s takovým číslem, na kterém se kulička zastaví. Další hráči pokračují po jeho vzoru. Pokud se kulička zastaví na čísle s prázdnou skleničkou, má smůlu/štěstí (záleží na každém, jak to vezme) a v tomto kole nepije. Pokračují další hráči a vítězem se stává ten, kdo vypije poslední skleničku.

 

pastedGraphic_5.png

Klasickou hru Člověče nezlob se zná snad každý. Zkuste ji však oživit. Co takhle její alkoholová verze? Namísto figurek si naplňte panáky svým oblíbeným nápojem. Kdo je vyhozen soupeřem, vypije panáka, dá ho zpět na start a dolije si nápoj. Na podobném principu fungují také alkoholové šachy. Vyhraje ten, kdo dá soupeři mít. Změna je při braní figurek. Vezmete figurku a jako odměnu můžete vypít obsah figurky-pohárku. Poté, co dáte mat, vypijete obsah všech figurek, které nebyly vyhozeny. S alkoholickými společenskými hrami se jednoduše dobře pobavíte a oživíte každou oslavu.

Alkoholové dárky naleznete také v našem e-shopu

Výběr vhodného alkoholového dárku, nejen pro milovníka alkoholu, ale prakticky pro kohokoli určitě nepodceňujte, přestože jsou tyto dárky velmi oblíbené. V našem e-shopu naleznete ty nejlepší a nejunikátnější alkoholové dárky bez ohledu na to o jakou příležitost jde. Jednoduše, s našimi tipy na alko dárek nebude žádná párty či oslava nudná, ale naopak rozproudíte tu správnou náladu.