Barion Pixel
Originální dárečky pro každou příležitost

Jakým originálním narozeninovým dárkem překvapit muže?

Muži si myslí, že je obtížné vybrat dárky pro ženy. Ale nevědí, že je stejně obtížné vybrat dárek pro ně. Výběr perfektního dárku pro muže ve vašem životě určitě není jednoduchá záležitost. Zatímco ženy milují šperky a dekorativní věci, muži se více zajímají o funkčnost a praktičnost.

Dárek odhalí, jestli jsme si na něm dali záležet

Existuje spousta věcí, které musíte mít na paměti před tím, než vyberete ten správný dárek k narozeninám pro svého nejdražšího. Dárek skutečně odhalí, jestli si dal na něm dárce záležet, nebo zda byl vybírán na rychle a nedůsledně. Takže, jestli nakupujete online nebo klasicky v obchodě, tentokrát mu darujte něco jedinečného a zvláštního, aby se cítil výjimečný a zjistil, že ho dobře znáte a chápete. Níže jsou uvedeny některé z věcí, které lze zvážit při výběru dárků pro muže, které zajistí, že zážitek bude stát za to. Pojďme tedy zjistit, jak najít skvělé dárky pro chlapy.

Ideálny darček pre muža

Věk je při výběru dárku rozhodující

Jako první je třeba zvážit věk oslavence. Jde o staršího pána, mladého muže či muže ve středním věku? Preference se mění v závislosti na věku. Je vhodné, pokud dospívající chlapec dostane Play Station nebo Xbox, ale stejné dary se nesetkají se stejným uznáním u muže ve středních letech. Podobně by starší muž ocenil jiný narozeninový dárek než muž, který je o generaci mladší. Jak muži stárnou, seznam nápadů jak je překvapit se zkracuje, protože pravděpodobně získali v průběhu života spoustu věcí. Dárkové víno nebo dárková láhev s alkoholem je však určitě tím pravým ořechovým, kterým nic nezkazíte, přičemž jej ocení zejména starší generace mužů.

Buďte realističtí as rozpočtem to nepřehánějte

Dalším faktorem je váš rozpočet. Drahé dary se v současné době nedoporučují, ale existují případy, kdy nemáte na výběr, nebo jejich nákup je to, co oslavenec očekává. Musíte mít na paměti částku, kterou chcete na dárek pro toho „vašeho“ utratit. Buďte realističtí a zkuste koupit něco, co je v rámci vašich možností. Nemusíte se hned zadlužit, abyste koupili super dárek. Nezatěžujte zbytečně svou peněženku luxusními a drahými dary. Je vždy moudré mít k dispozici rozpočet, který je přiměřený.

Rozpočet na darček pre muža

Zájmy a preference

Je důležité si uvědomit, co muže, kterého chcete obdarovat zajímá. Je to fanoušek módy, nadšenec literatury nebo neoficiální kritik jídla a pití? Muži se více zajímají o dárky, které dokazují vaše pochopení jejich potřeb. Mají rádi praktické věci, které přispívají k jejich osobnímu a profesnímu životu.

Zeptejte se sami sebe: Bude to pro něho užitečné?

Většina mužů chce, aby věci, kterými je obdarujete byly funkční. Pár ponožek, kapesníků nebo kravata ho určitě neohouří. Zabodovat byste naopak mohli něčím mimořádným nebo vsaďte na vtipný dárek v podobě trička s vtipným potiskem. Přítele, který má zálibu v módním stylu, jistě překvapí elegantní hodinky nebo módní doplněk. Muže, který se o sebe rád stará zase potěší kosmetická sada, milovník piva zase ocení originální pivní sklenici z našeho e-shopu.

pastedGraphic_2.png     pastedGraphic_3.png pastedGraphic_4.png

I když je běžnější, že lidé projevují vděčnost všemu, co je darováno, je ještě důležitější, když vědí, že to, co jim dáváte, může být užitečné. Proto je třeba zvážit funkčnost a praktičnost toho, co kupujete.

pastedGraphic_5.png

Kde a kdy plánujete dárek koupit? 

Naplánujte si výběr narozeninového dárku v předstihu, abyste se zbytečně nestresovali na poslední chvíli, to vám pomůže ušetřit si čas a ujistit se, že nebudete mít žádné problémy s harmonogramem. Také mít na paměti konkrétní obchod vám usnadní váš nákup, a nakonec to nebude až tak obtížné. Není novinkou, že dnes je nejjednodušší a nejpohodlnější nakupovat dárky online. Po pár kliknutích se můžete rozhodnout, co mu chcete darovat a za pár dní máte objednávku doma. Pokud na internetu najdete ten správný obchod, je velká šance, že se trefíte do černého.

U nás jste na správném místě

Pokud hledáte pro něj jedinečný dárek, po pár proklicích našeho internetového obchodu určitě zjistíte, že jste trefili do černého :). Prohlédněte si naši úžasnou nabídku a objevte skvělé nápady na dárky, ideální pro každou příležitost. Jestli ho chcete překvapit něčím výjimečným nebo vtipným, u nás si určitě vyberete.

Výběr dárku musí být zábavou

Pokud bychom měli naše rady shrnout, poslední, co zbývá, je stanovit si časový plán a správně určit, jaká je nejlepší volba ze všech tipů na dárky. Nezáleží na tom, jestli nakupujete pro svého manžela, přítele, bratra nebo otce či dědečka, narozeniny jsou jedním z nejvýjimečnějších dnů ze všech. Nestresujte se zbytečně a vychutnejte si proces výběru originálního dárku. Nejdůležitější rada na závěr:

Nejlepší dárky nejsou nejdražší. Jsou to dárky vybírané od srdce :)